lørdag, februar 4
På salg!

ELEVENJEWELRY Dame Smykker | Eleven Signature Ring Gold Clear Quartz

NOK1740.64 NOK860.43

Som en del av konseptet til Eleven Jewelry har de elaget en serie ringer med naturlige helbredende steiner. The Source Family er en stilig, moderne vri på bruk av krystaller som smykker. De er designet for å stables sammen eller bæres separ…

På lager

Varenummer: VK803-M59772 Kategorier: , Stikkord: , , ,

Beskrivelse

Som en del av konseptet til Eleven Jewelry har de elaget en serie ringer med naturlige helbredende steiner. The Source Family er en stilig, moderne vri på bruk av krystaller som smykker. De er designet for å stables sammen eller bæres separat for at du skal skape ditt eget uttrykk. Ikke bare styler du den selv, men hver stein har en dypere betydning som er ment å veilede og representere dine behov. Naturlige healingsteiner er spesielt sjeldne å finne i premium smykker. På grunn av dette er hver ring unik og uttrykket til steinen er en av sitt slag. Delikat, men likevel kraftig. Eleven Signature Ring er et statement-stykke laget for å være midtpunktet i stablekolleksjonen til Eleven Jewlery. Den kommer i en nydelig rosefarge. Ringen er kraftig alene, samtidig som den fint kan kombineres den med andre ringer.
Clear Quartz er den reneste av Quartz-familien og regnes som lysbringeren. Det er en forstørrelsesstein; den reflekterer og forsterker energien som legges inn i den. Denne kvaliteten gir klarhet, konsentrasjon og balanse.
Laget av: Natursten

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å vurdere “ELEVENJEWELRY Dame Smykker | Eleven Signature Ring Gold Clear Quartz”
  • 100% sikker shopping
  • Fri frakt over 590 NOK & Fri retur
  • Sikker shopping SSL-kryptering
  • 20-30 dagers returrett
  • Betalingsmåte: