fredag, januar 27
På salg!

ELEVENJEWELRY Dame Smykker | Big Number Necklace Gold – 50L – 2

NOK2101.63 NOK830.76

"Big Number Necklace Gold" fra Eleven Jewelry. Få ditt personlige nummer i et rent sterlingsølvkjede. Bli minnet på hvem du er og hva du er i stand til. Tallkjedet er enkelt og passer til ethvert antrekk. Hvert nummer har en …

På lager

Varenummer: VK803-M59768 Kategorier: , Stikkord: , , ,

Beskrivelse

"Big Number Necklace Gold" fra Eleven Jewelry. Få ditt personlige nummer i et rent sterlingsølvkjede. Bli minnet på hvem du er og hva du er i stand til. Tallkjedet er enkelt og passer til ethvert antrekk. Hvert nummer har en betydning, og ved å finne tallkombinasjonen din kan du lage din egen stil. 
Nummer 2 representerer suveren feminin kraft, nåde og harmoni. Som nummer 2 er du samarbeidende og samlende, og vil alltid strebe etter balanse og fred mellom mennesker og situasjoner. Du er intuitiv og lidenskapelig, med en utrolig følelse av sympati som hjelper deg å forstå andre på et dypere nivå. Du beveger deg gjennom livet instinktivt ved å bruke intuisjonen din som en veiledning. Med nummer 2 som nummer, har du en innflytelsesrik energi og vil bruke denne til det større. Du må imidlertid huske å sette deg selv først noen ganger og uttrykke samme sympati og oppmerksomhet mot deg selv som du gjør for andre. Det er viktig å huske at noen ganger er det greit å forstyrre balansen og være selvsikker.
Laget av:
925 Sterling sølv
18k gullbelegg
2mm tykk kabelkjede
Lengde: 50cm 
inkludert 3 størrelsesjusteringer.
Tallstørrelse 8x3mm

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å vurdere “ELEVENJEWELRY Dame Smykker | Big Number Necklace Gold – 50L – 2”
  • 100% sikker shopping
  • Fri frakt over 590 NOK & Fri retur
  • Sikker shopping SSL-kryptering
  • 20-30 dagers returrett
  • Betalingsmåte: